marta1981
Wysłany: 24-09-2007, 21:17
My niedawno z porodówki odebraliśmy naszego Synusia, więc się jeszcze o drugie nie staramy, ale imiona mamy już wybrane . Dla chłopca GERARD a dla dziewczynki ZOSIA.
U nas prawdopodobnie będzie chłopak Oliwier, na początku myśleliśmy nad Maksem ale mój chłop powiedział, że to takie psie imię i będzie mu się dziwnie kojarzyło
A dla córeczki ja wybrałam Oliwia. Tak więc co by nie było to będzie Oliwia albo Oliwier
My jeszcze nie wiemy kto rosnie w brzuszku Dowiemy sie w dzien porodu Imionka oczywiscie zostaly juz wczesniej wybrane... Dla dziewczynki Emilia a dla chlopca Michałek
U nas na pewno imię będzie na literę M, bo oboje z mężem mamy na M (jak będę w ciąży to pewnie powiem nigdy nie mów nigdy i może być różnie), ale nasze ustalenia to dla dziewczynki Marcelina, a dla chłopca Marcel-miało być Markus, ale już ktoś tak dał i nie będzie
Mi podobają się takie imiona Milena, Daria, Bartek, Michał, Daniel. Nie wiadomo jeszcze czy będziemy mieli córeczkę czy synka ale myślę że któreś z tych imion dziecku damy.
Podam imiona które mi sie podobają,ale będziemy wybierać dopiero jak zajdę w ciąże.
A więc
dla dziewczynki: Bianka,Lena,Lura,Roksana,Nikola
dla chłopczyka: Kamil,Piotruś,Jakub,Maciej,Daniel,Filip,Patryk
_________________ ...bo w życiu chodzi o to aby być odrobinę niemożliwym...:D